Ideāla uzkoda jūsu Ziemassvētku vakariņām! Izcepiet piparkūku grissini stienīšus un pasniedziet ar putota zilā siera mērci un karstvīnu.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
200 min
1. Izkausē sviestu. Pievieno cukuru, sīrupu un garšvielu paciņu. Ļauj atdzist.
2. Pievieno olas un samaisa.
3. Sajauc un lēnām pievieno sausās sastāvdaļas. Labi samaisa un kārtīgi samīca mīklu. Ļauj atpūsties ledusskapī 2 stundas.
4. Uzkarsē krāsni līdz 175 °C.
5. Mīklu izklāj starp diviem cepšanas papīriem un sagriež taisnos gabalos apmēram 1 cm platumā. Atdzesē mīklu 15 minūtes ledusskapī, lai varētu viegli noņemt gabalus, saglabājot to formu. Cep cepeškrāsnī apmēram 8-10 minūtes.
6. Puto skābo krējumu ar elektrisko mikseri, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno samīcītu zilo sieru un medu un labi samaisa.
7. Pasniedziet piparkūku grissini ar putotu zilo sieru.