Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Piparkūku grissini ar putotu zilo sieru

Piparkūku grissini ar putotu zilo sieru

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Ziemassvētku
Ideāla uzkoda jūsu Ziemassvētku vakariņām! Izcepiet piparkūku grissini stienīšus un pasniedziet ar putota zilā siera mērci un karstvīnu.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

8
porcijas
  • Grissini:
  • 300 g sviesta
  • 400 ml cukura
  • 150 ml sīrups
  • 1 paciņa Santa Maria Piparkūku garšviela
  • 2 olas
  • 2 tējk. Santa Maria Cepamais pulveris
  • 1000 ml kviešu miltu
  • Putotajam sieram:
  • 200 ml skābā krējuma
  • 150 g zailais siers
  • 1 ēd. k. medus
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

200 min.
  1. Izkausē sviestu. Pievieno cukuru, sīrupu un garšvielu paciņu. Ļauj atdzist.
  2. Pievieno olas un samaisa.
  3. Sajauc un lēnām pievieno sausās sastāvdaļas. Labi samaisa un kārtīgi samīca mīklu. Ļauj atpūsties ledusskapī 2 stundas.
  4. Uzkarsē krāsni līdz 175 °C.
  5. Mīklu izklāj starp diviem cepšanas papīriem un sagriež taisnos gabalos apmēram 1 cm platumā. Atdzesē mīklu 15 minūtes ledusskapī, lai varētu viegli noņemt gabalus, saglabājot to formu. Cep cepeškrāsnī apmēram 8-10 minūtes.
  6. Puto skābo krējumu ar elektrisko mikseri, līdz tas kļūst gaisīgs. Pievieno samīcītu zilo sieru un medu un labi samaisa.
  7. Pasniedziet piparkūku grissini ar putotu zilo sieru.

    Padoms: baudiet kā uzkodu pie karstvīna!

    Lai labi garšo!
    Pasniedziet piparkūku grissini ar putotu zilo sieru.

Pado...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vitamīnu salāti

Vitamīnu salāti

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas