Aukstā zupa ar biezpienu

Sastāvdaļas

  • 1 glāze biezpiena
  • 4 glāzes tomātu sulas
  • 1 ēdamk. augu eļļas
  • ½ tējk. cukura
  • 1 -2 olas
  • Sāls
  • Ķimenes
  • Pipari
  • Citronu sula
  • Zaļumi
  • Krējums

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu un tomātu sulu sajauc viendabīgā masā, pievieno eļļu, piparus, ķimenes, citronu sulu un sāli. Pārkaisa smalki sagrieztus zaļumus un sakapātas cieti vārītas olas. Pasniedz ar grauzdiņiem. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi