Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kotletes ar sīpolu un burkānu

2020. gada 10. decembris
Foto: Madara Stankeviča
Burkāns kotletēm piešķir ne vien smuku krāsu, bet arī ļoti tīkamu, saldenu garšu.
Pagatavošana
40 min
1. Notīra burkānu un sarīvē. Notīra sīpolu, smalki sagriež. Visu apcep nelielā eļļas daudzumā. Padzesē.
2. Maltajai gaļai (man tīrs ruksis) pievieno garšvielas, sacepto sīpolu un burkānus, olu un rīvmaizi. Visu rūpīgi sajauc.
3. Veido nelielas kotletes, liek uz skarsētas pannas un cep, līdz gatavas. Precīzu laiku pateikt grūti, atkarīgs no kotlešu lieluma. Svarīgi nepārcept, lai ie sulīgas.

Labu apetīti!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu