Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Rīvmaizē panētas reņģes ar salātiem

Rīvmaizē panētas reņģes ar salātiem

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
Cik viss tas garšīgi, nav iespējams aprakstīt. Zivis, protams, ņemam pirkstos ēdot. Atmetam visu etiķeti!
Receptes autors: Uldis Grīnbergs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Reņģes
  • Sāls
  • Rīvmaize
  • Salātiem:
  • Salātlapas
  • Lociņi
  • Krējums
  • Kefīrs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

100 min.
  1. Zivīm griež nost galvas un iztīra iekšas un izfilē.
    Zivīm griež nost galvas un iztīra iekšas un izfilē.

    FOTO: Publicitātes

  2. Ātri noskalo aukstā ūdenī, mazliet notecina lieko, kārto uz šķīvja un katru kārtu pārkaisa ar nelielu daudzumu sāls.
  3. Kamēr vēl tādas kārtīgi mitras, katru fileju apviļā kārtīgi rīvmaizē un visas kārtīgi saliek uz šķīvja.
    Kamēr vēl tādas kārtīgi mitras, katru fileju apviļā kārtīgi...

    FOTO: Publicitātes

  4. Pirms cepšanas jau sagriež salātus ar lociņiem, pieliek mazliet krējumu, mazliet kefīru.
    Pirms cepšanas jau sagriež salātus ar lociņiem, pieliek mazl...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Uzkarsē pannu, uzlej mazliet eļļas un ķeramies cept zivis. Cep, kamēr no abām pusēm skaisti brūnas, kraukšķīgas, kā mums visiem patīk.
    Kā panna izcepta, liekam salātus, zivis uz šķīvja un kamēr karstas ķeramies, pie mielošanos.

    Labu apetīti!
    Uzkarsē pannu, uzlej mazliet eļļas un ķeramies cept zivis. C...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Samarkandas plovs

Samarkandas plovs

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas