Sākums > Receptes > Uzkodas

Rīvmaizē panētas reņģes ar salātiem

2020. gada 12. novembris
Foto: Publicitātes
Cik viss tas garšīgi, nav iespējams aprakstīt. Zivis, protams, ņemam pirkstos ēdot. Atmetam visu etiķeti!
Receptes autors: Uldis Grīnbergs
Pagatavošana
100 min
1. Zivīm griež nost galvas un iztīra iekšas un izfilē.
Foto: Publicitātes
2. Ātri noskalo aukstā ūdenī, mazliet notecina lieko, kārto uz šķīvja un katru kārtu pārkaisa ar nelielu daudzumu sāls.
3. Kamēr vēl tādas kārtīgi mitras, katru fileju apviļā kārtīgi rīvmaizē un visas kārtīgi saliek uz šķīvja.
Foto: Publicitātes
4. Pirms cepšanas jau sagriež salātus ar lociņiem, pieliek mazliet krējumu, mazliet kefīru.
Foto: Receptes.lv
5. Uzkarsē pannu, uzlej mazliet eļļas un ķeramies cept zivis. Cep, kamēr no abām pusēm skaisti brūnas, kraukšķīgas, kā mums visiem patīk.
Kā panna izcepta, liekam salātus, zivis uz šķīvja un kamēr karstas ķeramies, pie mielošanos.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu