Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes biskvīta rulete ar krēmsieru, tumšo šokolādi, banānu un medu

2020. gada 3. novembris
Foto: Veronika Levša
Iecienītas garšas vienā kārtīgā ruletē. Pildījums gan šeit ņem virsroku!
Pagatavošana
45 min
1. Olas ar cukuru, vaniļas cukuru puto, kamēr tās dubultojas un paliek gaisīgas.
2. Pievieno izsijātus miltus un kakao.
3. Mīklu liek uz plāts un cep 180 grādos 20 minūtes.
4. Krēmsieru sajauc kopā ar medu un sakapātu šokolādi.
5. Smērē virsū atdzesētam biskvītam, uzber virsū kokosa skaidiņas, un vienā malā liek virsū banānu, rullē ciet, un liek ledusskapī!
Foto: Veronika Levša
6. Dekorēju ar krēmsieru, šokolādes skaidiņām, banānu un medu.

Lai labi garšo!
Foto: Veronika Levša
Uz augšu