Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sirdi sildošais, bet galīgi nefotogēniskais vegānu rudens biezenis

2020. gada 5. oktobris
Foto: Publicitātes
Ir tādi ēdieni, kuri instagrama bildēm ir galīgi nederīgi, bet tik gardi, ka jātaisa vēl un vēl!
Man tāds ir ķirbju - tomātu - ķiploku biezenis ar rīsiem. Jau domājot vien paliek silti!
Paldies Martai par recepti!
Pagatavošana
45 min
1. Galvenās zvaigznes ir ķirbis un tomāti.
Foto: Publicitātes
2. Kamēr cepeškrāsnī 15-20 minūtes 200° sauļojas ķirbis, ķiploki, tomāti un sīpols, uzvāra rīsus un ūdenim pievieno dārzeņu buljona kubiciņu.
Foto: Publicitātes
3. Visu cepeškrāsns saturu pārliek pannā, pievieno sāli, nedaudz kokosriekstu piena un dārzeņu pulverus, ja Tev ir (ķirbju, tomātu un puravu pulveris). Blendē līdz tīkamai konsistencei.
Foto: Publicitātes
4. Uz šķīvja liec rīsus un apsedz ar jauniegūto mērci. Var pa virsu uzbērt valriekstus vai kādu citu sev mīļu sēklu/riekstu.

Lai gardi!
Foto: Publicitātes
Uz augšu