Šokolādes bučas

Sastāvdaļas

  • 4 personām
  • 250 g miltu
  • 125 g cukura
  • 125 g sviesta
  • 3 olas dzeltenumi
  • Sarīvēta miza no ½ citrona
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 ēdamk. šokolādes krēma
  • 1 olas baltums
  • 1 ēdamk. cukura
  • 1 /2 glāze šokolādes krēma
  • 3 -4 ēdamk. šķidru kokosa tauku

Pagatavošana

130 min.
  1. Samīcīt kopā gludā mīklā miltus, cukuru, sviestu, olas dzeltenumus, citrona miziņu, sāli un nutellu. Mīklu ietīt folijā un ielikt uz vismaz 1 stundu ledusskapī. Izņemt ārā un uz darba virsmas, kur uzkaisīti milti, izrullēt, izspiest apaļus cepumus un uzlikt uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Olas baltumu ar sāli un cukuru sakult stīvu un mazus klekšus uzspricē uz cepumiem. Iekarsušā cepeškrāsnī cepumus cept 160-180C 15-18 minūtes, izņemt un uz režģa ļaut atdzist Tikmēr Nutella samaisīt ar kokosa taukiem un pēc tam pārsmērēt cepumus ar to. Ļaut pilnīgi apžūt.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi