Sākums > Receptes > Deserti

Šokolādes bučas

2005. gada 17. maijs
Foto: Andra Klaipiņa
Pagatavošana
130 min
1. Samīcīt kopā gludā mīklā miltus, cukuru, sviestu, olas dzeltenumus, citrona miziņu, sāli un nutellu. Mīklu ietīt folijā un ielikt uz vismaz 1 stundu ledusskapī. Izņemt ārā un uz darba virsmas, kur uzkaisīti milti, izrullēt, izspiest apaļus cepumus un uzlikt uz cepešpannas, kas izklāta ar cepamo papīru. Olas baltumu ar sāli un cukuru sakult stīvu un mazus klekšus uzspricē uz cepumiem. Iekarsušā cepeškrāsnī cepumus cept 160-180C 15-18 minūtes, izņemt un uz režģa ļaut atdzist Tikmēr Nutella samaisīt ar kokosa taukiem un pēc tam pārsmērēt cepumus ar to. Ļaut pilnīgi apžūt.
Uz augšu