Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Tomātu sautējums ar kazas sieru

FOTO: Publicitātes

Sautējums 15 minūšu laikā.
Receptes autors Rimi šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 700 g tomātu
  • 2 šalotes
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 čili
  • 3 ēd. k. olīveļļas
  • 20 ml sarkanvīna etiķis
  • 1 tējk. brūnais cukurs
  • 1/2 tējk. sāls
  • 1/2 tējk. svaigi malti pipari
  • 1 ēd. k. marinēti kaperu ziedi
  • 2 pētersīļu kāti
  • 2 piparmētru kāti
  • 50 g kazas siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagriež smalki sīpolus un ķiploku un sautē olīveļļā 1 minūti.
  2. Pievieno sakapātu čili, etiķi, cukuru, sāli un piparus.
  3. Sautē visu 3–6 minūtes, lai tomāti pārāk neizjūk.
  4. Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot ar drupinātu kazas sieru.

    Lai labi garšo!
    Pieber sakapātus zaļumus, kaperus un pasniedz, pārkaisot...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sātīgais kabaču sacepums

Sātīgais kabaču sacepums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA