Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Rabarberu - aveņu kūciņa ar krēmsieru

Rabarberu - aveņu kūciņa ar krēmsieru

FOTO: Veronika Levša

Kūciņa sanāca ļoti garda! Biskvīu cep pēc sev iecienītas receptes.Var izmantot arī gatavu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 rabarberi
  • 6 ēd. k. cukura
  • 450 ml ūdens
  • 1 sauja aveņu
  • 250 g krēmsiera
  • 2 iepakojumi želejas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Biskvītu cepu 28 cm diametra formiņā un ļāvu viņam atdzist.
  2. 6 rabarberus nomizoju, sagriezu palielos gabalos, liku katlā, pievienoju 4 ēdamkarotes cukura un 450 ml ūdens, gaidīju, kad sāksies vārīties ūdens, tad pievienoju sauju avenes un vārīju kādas 3 minūtes.

    6 rabarberus nomizoju, sagriezu palielos gabalos, liku katlā...

    FOTO: Veronika Levša

  3. Liku klāt želeju bez krāsas 2 paciņas. Tas biezumam. Ļāvu atdzist, viņam ir jābūt vismaz remdenam.
  4. Saujauc 250 g krēmsiera ar 2 ēdamkarotēm cukura, labi sajauc un smērē biskvītam virsū. Malās liek vairāk krēmsiera, bet pa viduci plāni.
    Saujauc 250 g krēmsiera ar 2 ēdamkarotēm cukura, labi sajauc...

    FOTO: Veronika Levša

  5. Tad liek rabarbera masu un izlīdzina. Dekorē ar gabaliņos sagrieztu rabarberu un dažām avenēm.

    Lai labi garšo!
    Tad liek rabarbera masu un izlīdzina. Dekorē ar gabaliņos sa...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas