Noslēpumainā vistas fileja

Sastāvdaļas

  • 4 vistas filejas
  • 8 žāvētas plūmes
  • 150 g siera
  • 50 g kukurūzu parslas
  • 2 olas
  • 2 ēd.k. milti
  • Garšvielas
  • Eļļa cepsanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju griež ta lai iegūst pēc iespējas lielaku horizontālo masu,nedaudz paklapē ar gaļas āmuriti,apkaisa ar garsvielam,vidū liek pilīijumā plūmes un sieru',šķēlītēs vai rīvētu,loka uz pusēm.Tad apvārta miltos,olā un sadrupinātās pāslās,liek uz sakarētas pannas un cep no abām pusēm zeltaini brūnas.Iesaku lietot pannai vāku,būs sulīgākas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi