Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pupiņu - tomātu sautējums ar spinātiem

Pupiņu - tomātu sautējums ar spinātiem

FOTO: Publicitātes

Pupiņu sautējumi ir tik sātīgi un barojoši, ka gaļa nav nepieciešama. Un tas aromāts, ko piešķir garšaugi - lielisks!
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 240 g sarkano pupiņu
  • 240 g balto pupiņu
  • 240 g tomātu savā sulā
  • 60 g spinātu lapiņu
  • 2-3 žāvētas aprikozes
  • 3 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļas
  • 2 ēd. k. tomātu pastas
  • 1 tējk. timiāna lapiņu
  • 1 tējk. kapāta rozmarīna
  • 3 daiviņa/s ķiploka
  • 30 g Grana Padano siera
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Sakarsē pannā eļļu.
  2. Liek tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti.
  3. Pievieno pupiņas, tomātus, garšaugus, ķiploku, sāli un piparus. Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes.
  4. Iemaisa spinātus un pasautē vēl 5 minūtes. Pārbauda, vai ir gana daudz sāls un piparu.
    Iemaisa spinātus un pasautē vēl 5 minūtes. Pārbauda, vai ir...

    FOTO: Publicitātes

  5. Pasniedz traukos, uzberot sieru un piparus.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz traukos, uzberot sieru un piparus. 

Lai labi gar...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas