Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pupiņu - tomātu sautējums ar spinātiem

2020. gada 29. aprīlis
Foto: Publicitātes
Pupiņu sautējumi ir tik sātīgi un barojoši, ka gaļa nav nepieciešama. Un tas aromāts, ko piešķir garšaugi - lielisks!
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
30 min
1. Sakarsē pannā eļļu.
2. Liek tomātu pastu, maisot pakarsē kādu minūti.
3. Pievieno pupiņas, tomātus, garšaugus, ķiploku, sāli un piparus. Sautē uz vidēji lielas liesmas apmēram 15 minūtes.
4. Iemaisa spinātus un pasautē vēl 5 minūtes. Pārbauda, vai ir gana daudz sāls un piparu.
Foto: Publicitātes
5. Pasniedz traukos, uzberot sieru un piparus.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu