Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa sautējums ar ķirbi un lēcām

2020. gada 27. aprīlis
Foto: Publicitātes
Lai šo ēdienu baudītu vakariņās, sagatavo laicīgi un ļauj krāsnij darīt savu darbiņu.
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
200 min
1. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
2. Čuguna katlā sakarsē eļļu un apcep no visām pusēm liellopa gabalus, kas sagriezti vidējā izmērā lai tie ir zeltaini. Ja tev ir mazāks katls, cep vairākos piegājienos. Izņem visus gabalus no katla.
3. Katlā liek lēcas un tomātu pastu un samaisa.
4. Pievieno ķirbi, ķiplokus, garšaugus, gaļu, sāli un piparus.
5. Pielej ūdeni vai vīnu un uzliek vāku. Sautē 30 minūtes, tad samazina liesmu līdz 160 grādiem un sautē vēl 2,5 stundas. Ik pa laikam pārbaudi, vai pietiek šķidruma.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu