Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas un dārzeņu podiņš

2020. gada 24. aprīlis
Foto: Publicitātes
Vista un dārzeņi krējuma mērcē - vienkārši un ļoti garšīgi.
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Pagatavošana
50 min
1. Dārzeņus notīri un sagriež vienādos gabalos.
2. Sagriež vistas filejas tādos pašos gabalos.
3. Pievieno garšvielas, sāli, saldo krējumu un lēcas.
4. Liek visu traukā ar vāku vai ar foliju pārklātā cepeštraukā un liek cepeškrāsnī 180 grādos uz 40 minūtēm.
Foto: Publicitātes
5. Pasniedz, pārkaisot ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu