Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Krāsnī cepti dārzeņi ar mocarellu un Kajēnas piparu majonēzi

Krāsnī cepti dārzeņi ar mocarellu un Kajēnas piparu majonēzi

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Veģetārās
Pareiza garšvielu kombinācija ceptus dārzeņus padarīs īpašus. Un vēl tā pikantā mērce - lieliski!
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 6 burkāni
  • 6 kartupeļi
  • 2 saldie kartupeļi
  • 1 ķiploks
  • 1 cukini
  • 250 g mocarellas (2x125)
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. timiāna
  • 1 tējk. rozmarīna
  • 1/2 tējk. sāls
  • Mērcei:
  • 100 g majonēzes
  • 1 tējk. Kajēnas piparu vai čili
  • 2 daiviņa/s sarīvēta ķiploka
  • 1/2 citrona sula
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Nomizo dārzeņus un sagriež vēlamā izmēra gabaliņos. Iesaku cukīni griezt lielākos gabalos, lai tas neizjuktu.
  2. Liek bļodā un samaisi ar eļļu, timiānu, rozmarīnu, ķiploku un sāli.
  3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem režīmā ar ventilatoru. Liec cepešpannā visus dārzeņus, izņemot cukīni, un cep 20 minūtes. Tad pievieno cukīni un cep vēl 15 minūtes.
  4. Pa to laiku pagatavo mērci, samaisot visas sastāvdaļas.
  5. Pasniedz dārzeņus ar mērci, saplucinātu mocarellu un zaļumiem.

    Labu apetīti!
    Pasniedz dārzeņus ar mērci, saplucinātu mocarellu un zaļumie...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas