Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Krāsnī cepti dārzeņi ar mocarellu un Kajēnas piparu majonēzi

2020. gada 24. aprīlis
Foto: Publicitātes
Pareiza garšvielu kombinācija ceptus dārzeņus padarīs īpašus. Un vēl tā pikantā mērce - lieliski!
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Pagatavošana
45 min
1. Nomizo dārzeņus un sagriež vēlamā izmēra gabaliņos. Iesaku cukīni griezt lielākos gabalos, lai tas neizjuktu.
2. Liek bļodā un samaisi ar eļļu, timiānu, rozmarīnu, ķiploku un sāli.
3. Sakarsē cepeškrāsni līdz 220 grādiem režīmā ar ventilatoru. Liec cepešpannā visus dārzeņus, izņemot cukīni, un cep 20 minūtes. Tad pievieno cukīni un cep vēl 15 minūtes.
4. Pa to laiku pagatavo mērci, samaisot visas sastāvdaļas.
5. Pasniedz dārzeņus ar mērci, saplucinātu mocarellu un zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu