Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lasis ar krāsnī ceptiem dārzeņiem

2020. gada 21. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Ievēro gatavošanas laiku, jo ir svarīgi nepārcept ne dārzeņus, ne lasi.
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Foto: publicitātes
Pagatavošana
35 min
1. Sagatavo dārzeņus – notīra un sagriež mazākos gabalos.
2. Pievieno ķiploku, sāli un olīveļļu, liek cepeškrāsnī cepties 200 grādos uz 20 minūtēm.
3. Iemarinē lasi – sajauc Teryaki ar paprikas pulveri, citrona sulu un olīveļļu un apviļā tajā laša fileju.
4. Kad dārzeņi ir cepušies 20 minūtes, pievieno lasi un turpina cept vēl 15 minūtes.
5. Pagatavo mērci – uzsildi saldo krējumu, pievieno sāli un sulu no puses citrona. Pasniedzot pārlej ar to lasi un dārzeņus.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu