Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vārītu olu plācenīšu

FOTO: Veronika Levša

Ko darīt ar olām pēc lieldienām? Pamēģini šos slinkos plāceņus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 l kefīrs
  • 350-450 g milti
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. soda
  • Vārītas olas
  • Lociņi
  • 1 ola mīklai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Kefīru sajauc ar olu, sāli un sodu, visu labi sajauc
    Kefīru sajauc ar olu, sāli un sodu, visu labi sajauc

    FOTO: Veronika Levša

  2. Tad pamazām pievieno miltus, jāskatās, lai konsistence būtu bieza, ne šķidra un ne tādu kuru ir jāmīca. Vienkārši biezai.
  3. Pievieno sakapātas olas un lokus, mīklu sajaucu, bet nevajag ar to aizrauties.
    Pievieno sakapātas olas un lokus, mīklu sajaucu, bet nevajag...

    FOTO: Veronika Levša

  4. Ar lielās karotes palīdzību, liek uz sakarsētas pannas ar eļļu cepties.
    Ar lielās karotes palīdzību, liek uz sakarsētas pannas ar eļ...

    FOTO: Veronika Levša

  5. Cep no abām pusem.
    Cep no abām pusem.

    FOTO: Veronika Levša

  6. Pasniedz ar krējumu.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas