Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Gaisīgais mannā buberts ar zemeņu un melleņu mērci

Gaisīgais mannā buberts ar zemeņu un melleņu mērci

FOTO: Veronika Levša

Buberts - tā ir klasika. Baudīt var gan ar ogu mērci, gan ķīseli.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 ml mannā
  • 1 l piens
  • 4 olas
  • 5 ēd. k. cukurs
  • Vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olu baltumus atdala no olu dzeltenumiem.
  2. Saputo olu dzeltenumus ar cukuru.
  3. Saputo olu baltumus.
  4. Izvāra mannā un neņemot nost katliņu no plīts ieputo olas dzeltenumus un tad olu baltumus, puto kādu minūti. Tad ļaut viņam atdzist.
  5. Bubertiņu var ēst ar ķīseli vai ogu mērci.

    Lai labi garšo!
    Bubertiņu var ēst ar ķīseli vai ogu mērci.

Lai labi garšo...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas