Sākums > Receptes > Uzkodas

Mājas hamburgeri

2005. gada 18. maijs
Foto: Agnese
Pagatavošana
15 min
1. Izvāra paciņu rīsu un pievieno kotlešu masai, rīsus var arī nepievienot. No kotlešu masas iztaisa plakanas apaļas kotletes bulciņu lielumā, var arī mazliet lielākas, jo gaļa cepoties saraujas. Kotletes cep, kamēr tās gatavas. Bulciņas sagriež uz pusēm un mīkstumu mazliet iespiež, lai sastāvdaļām vairāk vietas un hamburgers nesanāk pārāk biezs. Vienu bulciņas pusi sasmērē ar sinepēm, bet otru ar majonēzi. Tomātus, sīpolus, sieru un gurķus sagriež šķēlēs un sakārto starp bulciņu pusītēm, pievienojot kotleti un salātu lapu. Gatavos hamburgerus liek uz cepeškrāsns un mazā temperatūrā uzsilda tos, lai visas sastāvdaļas būtu siltas.
Uz augšu