Mājas hamburgeri

4 1

Sastāvdaļas

  • Hamburgeri
  • 4 hamburgeriem vajadzēs
  • 4 apaļās bulciņas, kuras var nopirkt visos lielveikalos
  • Apmēram 400 g kotlešu masas
  • 1 rīsu paka
  • 1 sīpols
  • Marinēti gurķīši
  • Siers (labāk tādu, kas kūst, piemēram, čederas)
  • 1 tomāts
  • Salātu lapas
  • Majonēze un saldās sinepes

Pagatavošana

15 min.
  1. Izvāra paciņu rīsu un pievieno kotlešu masai, rīsus var arī nepievienot. No kotlešu masas iztaisa plakanas apaļas kotletes bulciņu lielumā, var arī mazliet lielākas, jo gaļa cepoties saraujas. Kotletes cep, kamēr tās gatavas. Bulciņas sagriež uz pusēm un mīkstumu mazliet iespiež, lai sastāvdaļām vairāk vietas un hamburgers nesanāk pārāk biezs. Vienu bulciņas pusi sasmērē ar sinepēm, bet otru ar majonēzi. Tomātus, sīpolus, sieru un gurķus sagriež šķēlēs un sakārto starp bulciņu pusītēm, pievienojot kotleti un salātu lapu. Gatavos hamburgerus liek uz cepeškrāsns un mazā temperatūrā uzsilda tos, lai visas sastāvdaļas būtu siltas.

Komentāri

mesis 2012. gada 22. decembris 22:22
Uzliku uz cepeškrāsns, mazā temperatūrā, un nogaidiju veselu stundu, bet burgeri kā auksti, tā auksti.
nice 2012. gada 7. jūlijs 16:59
nice
Niks 2010. gada 12. septembris 14:45
Ideāli gardi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas