-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Cepta vistas fileja ar konservētu kukurūzu maigā mērcē
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepte, ko iesakam izmēģināt, ir tāda, kura garšos lielākajai daļai, kas priekšroku dod vistas gaļai. Maiga un garda garša garantēta!
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 vistas filejas
-
Bonduelle konservēta kukurūza
-
Saldais krējums
-
Kokosriekstu piens
-
Sāls
-
Pipari
-
Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
1 min.
-
Vistas fileju apcep uz grila vai pannas, līdz vista kļūst zeltaini brūna.
-
Pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Konservētu kukurūzu ar visu sulu lej katlā, pievieno saldo krējumu, nedaudz kokosriekstu piena, vāra, līdz kļūst tumīgs, pievieno garšvielas.
-
Sasmalcina izvēlētos zaļumus.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kad vista gatava un porcija salikta, nobeidz ar nedaudz smalki rīvētu citrona miziņu uz filejas.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Vienkāršais izcilais ar maigām un reizē svaigām garšām.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs