Cepta vistas fileja ar konservētu kukurūzu maigā mērcē

Recepte, ko iesakam izmēģināt, ir tāda, kura garšos lielākajai daļai, kas priekšroku dod vistas gaļai. Maiga un garda garša garantēta!
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

30
porcijas
  • 2 vistas filejas
  • Bonduelle konservēta kukurūza
  • Saldais krējums
  • Kokosriekstu piens
  • Sāls
  • Pipari
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistas fileju apcep uz grila vai pannas, līdz vista kļūst zeltaini brūna.
  2. Pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm.
    Pēc tam nogatavina krāsnī 180 grādos uz aptuveni 10 minūtēm.
  3. Konservētu kukurūzu ar visu sulu lej katlā, pievieno saldo krējumu, nedaudz kokosriekstu piena, vāra, līdz kļūst tumīgs, pievieno garšvielas.
  4. Sasmalcina izvēlētos zaļumus.
    Sasmalcina izvēlētos zaļumus.
  5. Kad vista gatava un porcija salikta, nobeidz ar nedaudz smalki rīvētu citrona miziņu uz filejas.
    Kad vista gatava un porcija salikta, nobeidz ar nedaudz smal...
  6. Vienkāršais izcilais ar maigām un reizē svaigām garšām.
    Vienkāršais izcilais ar maigām un reizē svaigām garšām.
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi