Piena ķīselis 2

Sastāvdaļas

  • 200 g piena
  • 30 g cukura
  • 10 g riekstu
  • 15 g kartupeļu cietes
  • Vanilīns

Pagatavošana

1 min.
  1. Verdošam pienam pievieno cukuru,sasmalcinātus,uz pannas apgrauzdētus riekstus (vai mandeles), vanilīnu, pienā atšķaidītu kartupeļu cieti un uz lēnas uguns uzvāra, lēnām maisot.
  2. Ķīseli lej deserta šķīvjos, pārkaisa ar sakapātiem riekstiem un cukuru un atdzesētu pasniedz ar dzērveņu mērci.
  3. Lai piena ķīselis nebūtu tik staipīgs,pusi kartupeļu cietes var aizstāt ar kviešu miltiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi