Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Cepumu mājiņas ar biezpiena krēmu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu
  • 2 kārbiņas biezpiena deserta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 100 g marmelādes vai 2 ēdamkarotes kakao
  • Puscitrona vai puslaima sulapaciņa želantīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpiena krēmam pievieno cukuru, citrona vai laima sulu, gabaliņos sagrieztu marmelādi vai kakao un visu rūpīgi samaisa. Krēma masai pievieno uzbriedinātu un izkausētu želantīnu, tad liek atdzist ledusskapī. Mājiņu veido trīs cepumi. Katru cepumu no vienas puses iemērc pienā. Vienu cepumiņu šķīvītī liek ar samērcēto pusi uz augšu, virsū liek stingt sākušo biezpiena krēma masu, tad saliek kopā divus cepumus, kā veidojot jumtiņu. Pildīšanu pabeidz no sāniem ieliekot biezpiena krēmu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Šokolādes torte ar vārītu šokolādes krēmu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas