Cepumu mājiņas ar biezpiena krēmu

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 g cepumu
  • 2 kārbiņas biezpiena deserta
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 100 g marmelādes vai 2 ēdamkarotes kakao
  • Puscitrona vai puslaima sulapaciņa želantīna

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpiena krēmam pievieno cukuru, citrona vai laima sulu, gabaliņos sagrieztu marmelādi vai kakao un visu rūpīgi samaisa. Krēma masai pievieno uzbriedinātu un izkausētu želantīnu, tad liek atdzist ledusskapī. Mājiņu veido trīs cepumi. Katru cepumu no vienas puses iemērc pienā. Vienu cepumiņu šķīvītī liek ar samērcēto pusi uz augšu, virsū liek stingt sākušo biezpiena krēma masu, tad saliek kopā divus cepumus, kā veidojot jumtiņu. Pildīšanu pabeidz no sāniem ieliekot biezpiena krēmu.

Komentāri

kristine 2011. gada 14. februāris 15:11
viss baigi labi, bet nedaudz nepreciizi ar to sulu un zhelantiinu. bet taa ir ok

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti