Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Pīrādziņi ar malto gaļu un kausēto sieru

2019. gada 12. novembris
Garšas pazīstamas, bet forma ļoti īpaša!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
45 min
1. Gatavo pildījumu. Malto gaļu sajauc ar Vegetu un kausēto sieru.
2. Mīklu sariež 8 vienādās daļās un katru daļu izrullē. Pa vidu liek pildījumu. Mīklas malas uzceļ uz augšu saspiežot kopā un iegriežot ap savu asi, lai veidojas astīte. Lieko mīklas daļu ar šķērēm nogriež.
3. Sagatavi apgriež ar savienojuma vietu uz leju, ar diegu krusteniski apsien, sasien diegu augšpusē un lieko nogriež.
4. Bļodā iesit olu, pievieno Vegetu vistai (tas pīrādizņiem piedos skaistu oranžīgu toni), sakuļ.
5. Katru sagatavi no visām pusēm apsmērē ar sakultu olu.
6. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 25 min. 180 grādos.
7. Gatavus pīrādziņus atdzesē, atgriež un uzmanīgi izvelk diegus.
Foto: Vegeta
8. Savienojuma vietu izdekorē ar bazilika lapiņām.

Lai labi garšo!
Foto: Vegeta
Uz augšu