Esmu iedevusi viņam "sliņķa" vārdu. Kāpēc? Tāpēc, ka pagatavošana sastāv tikai no putošanas, ja neskaita atdzesēšanu.
Šis ir UNIKĀLS krēms! Tāpēc, ka: 1) var ātri pagatavot; 2) izdodas vienmēr; 3) var variēt ar garšām, pat izmantojot tikai krējumu, pilnpienu un želatīnu "sliņķis" ir ļoti garšīgs; 4) neviens nesaprot, no kā krēms ir gatavots; 5) var ēst ar ķīseli, ievārījumu, šokolādi, augļiem,...; 6) kā krēmu var izmantot kūkās.
Galvenais sākumā putot tikai skābo krējumu vienu pašu, kamēr paceļas 2 reizes. Lai labi garšo!
Šis ir UNIKĀLS krēms! Tāpēc, ka: 1) var ātri pagatavot; 2) izdodas vienmēr; 3) var variēt ar garšām, pat izmantojot tikai krējumu, pilnpienu un želatīnu "sliņķis" ir ļoti garšīgs; 4) neviens nesaprot, no kā krēms ir gatavots; 5) var ēst ar ķīseli, ievārījumu, šokolādi, augļiem,...; 6) kā krēmu var izmantot kūkās.
Galvenais sākumā putot tikai skābo krējumu vienu pašu, kamēr paceļas 2 reizes. Lai labi garšo!