Sliņķu krēms

Esmu iedevusi viņam "sliņķa" vārdu. Kāpēc? Tāpēc, ka pagatavošana sastāv tikai no putošanas, ja neskaita atdzesēšanu.
Šis ir UNIKĀLS krēms! Tāpēc, ka: 1) var ātri pagatavot; 2) izdodas vienmēr; 3) var variēt ar garšām, pat izmantojot tikai krējumu, pilnpienu un želatīnu "sliņķis" ir ļoti garšīgs; 4) neviens nesaprot, no kā krēms ir gatavots; 5) var ēst ar ķīseli, ievārījumu, šokolādi, augļiem,...; 6) kā krēmu var izmantot kūkās.
Galvenais sākumā putot tikai skābo krējumu vienu pašu, kamēr paceļas 2 reizes. Lai labi garšo!

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 500 g skābs krējums
  • 397 g iebiezināts pilnpiens
  • 15 g želatīns
  • 1 trīs vienā viena šķīstošā kafija
  • 70 ml ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Nepieciešams apmēram 2 litri liels trauks putošanai.
    Želatīnu aplej ar ūdeni, uzbriedina. Liek karstā ūdens peldē un izkausē.
    Nepieciešams apmēram 2 litri liels trauks putošanai.
Želatī...
  2. Skābo krējumu ielej putojamā traukā un puto, kamēr masa palikusi nedaudz biezāka un palielinājusies apmēram 2 reizes.
    Skābo krējumu ielej putojamā traukā un puto, kamēr masa pali...
  3. Pielej pilnpienu, atkal puto, kamēr visa masa palielinājusies apmēram 3 reizes. Pieber šķīstošo kafiju un to ieputo masā.
    Masu putojot, pielej atdzesētu, izkausētu želatīnu.
    Pielej pilnpienu, atkal puto, kamēr visa masa palielinājusie...
  4. Sliņķu krēms gatavs,
    Izlej skaistākā traukā un noliek aukstumā.
    Sliņķu krēms gatavs,
Izlej skaistākā traukā un noliek aukst...
  5. Kopējais putošanas laiks 10-15 minūtes.

    Lai lai garšo!
    Kopējais putošanas laiks 10-15 minūtes. 

Lai lai garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi