Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sezonālais rudens dārzeņu sautējums

Sezonālais rudens dārzeņu sautējums

FOTO: Jan Urban

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 1 kg Kabacis
  • 500 g Burkāni
  • 500 g Kāposti
  • 300 g sīpolu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visu vienkārši sagriež (nevajag īpaši smalki). Tad visu pēc kārtas mazliet apcep: kabačus, burkānus un sīpolus. Var apcept un kāpostus, bet es to nedaru. Sāli un piparus pievieno pēc garšas, plus es pievienoju mazliet cukura garšai. Saliek visu kastrolī un sautē līdz ir gatavs (galvenais ir kāposti - var mazliet, lai vēl tie jūtas). Vēlāk vajag vēl min 15-20 iedot pastāvēt, lai sautējums ievelkās. Tāpat es, pirms lieku sautējumam ievilkties, pievienoju ketčupu ar ķiploku piegaršu - arī pēc garšas :)
    Labu apetīti!!!

    P.S. Personīgi es vēl apcepu un pievienoju 150gr lauku speķi, bet tas pēc izvēles. Ja taisa tikai veģetāru ēdienu, tad pēdējo nevajag pievienot.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas