Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Sezonālais rudens dārzeņu sautējums

2019. gada 7. novembris
Foto: Jan Urban
Pagatavošana
30 min
1. Visu vienkārši sagriež (nevajag īpaši smalki). Tad visu pēc kārtas mazliet apcep: kabačus, burkānus un sīpolus. Var apcept un kāpostus, bet es to nedaru. Sāli un piparus pievieno pēc garšas, plus es pievienoju mazliet cukura garšai. Saliek visu kastrolī un sautē līdz ir gatavs (galvenais ir kāposti - var mazliet, lai vēl tie jūtas). Vēlāk vajag vēl min 15-20 iedot pastāvēt, lai sautējums ievelkās. Tāpat es, pirms lieku sautējumam ievilkties, pievienoju ketčupu ar ķiploku piegaršu - arī pēc garšas :)
Labu apetīti!!!

P.S. Personīgi es vēl apcepu un pievienoju 150gr lauku speķi, bet tas pēc izvēles. Ja taisa tikai veģetāru ēdienu, tad pēdējo nevajag pievienot.
Uz augšu