Ķirbju un biešu sacepums ar sieru un ciedru riekstiem

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 600 g mizota ķirbja
  • 500 g vārītu biešu
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 150 g Krievijas siera vai mocarellas siera
  • 30 g ciedru riekstu
  • 20 g olīveļļas
  • Persilāde
  • Malti smaržīgie pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež ķirbi nelielos gabalos (3-4cm).
  2. Sagriež bietes tādos pašos gabalos.
  3. Sarīvē ķiplokus, pievieno olīveļļu, persilādi un smaržīgos piparus. Izmaisa un parlej ķirbjiem.
  4. Tad liek kārtām cepamajā formā. Pa virsu liek sieru un ciedru riekstus. Pārliek pāri foliju.
  5. Liek cepties 185° 45 minūtes. Pēc pirmajām 20 minūtēm noņem foliju un turpina cept.

    Labu apetīti!
    Liek cepties 185° 45 minūtes. Pēc pirmajām 20 minūtēm noņem...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi