Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Ķirbju un biešu sacepums ar sieru un ciedru riekstiem

Ķirbju un biešu sacepums ar sieru un ciedru riekstiem

FOTO: Renāte Petrauska

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 600 g mizota ķirbja
  • 500 g vārītu biešu
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 150 g Krievijas siera vai mocarellas siera
  • 30 g ciedru riekstu
  • 20 g olīveļļas
  • Persilāde
  • Malti smaržīgie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Sagriež ķirbi nelielos gabalos (3-4cm).
  2. Sagriež bietes tādos pašos gabalos.
  3. Sarīvē ķiplokus, pievieno olīveļļu, persilādi un smaržīgos piparus. Izmaisa un parlej ķirbjiem.
  4. Tad liek kārtām cepamajā formā. Pa virsu liek sieru un ciedru riekstus. Pārliek pāri foliju.
  5. Liek cepties 185° 45 minūtes. Pēc pirmajām 20 minūtēm noņem foliju un turpina cept.

    Labu apetīti!
    Liek cepties 185° 45 minūtes. Pēc pirmajām 20 minūtēm noņem...

    FOTO: Renāte Petrauska

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vārītas mēles salāti ar svaigu gurķi

Vārītas mēles salāti ar svaigu gurķi

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas