Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Tex-mex vistas gaļas sautējums pannā

2019. gada 4. novembris
Ātrs un gards ēdiens visiem, kuriem nepatīk pavadīt daudz laika virtuvē. Nezinām, kā Jums, bet mums patīk sautējumi pannā. Ēdiens ir viegls, jo tā pamatā ir vistas gaļa un daudz dārzeņu. Pupiņas un kukurūza – neatdalāmi tex-mex ēdienu ingredienti. Vēl mazliet siera un ēdiens jau gatavs. Nogaršojiet!.
Pagatavošana
30 min
1. Sīpolu un papriku sagriež kubiņos. Ķiploku sīki sasmalcina. Vistas gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos. Gareniski četrās daļās sagriež kabaci, katru daļu sagriež šķēlītēs.
2. Pannā uzkarsē eļļu un apcep kubiņos sagrieztu sīpolu. Sīpolam kļūstot mīkstākam, pievieno sīki sasmalcinātu ķiploku un vēl aptuveni minūti cep. Pievieno kubiņos sagrieztu papriku un vēl dažas minūtes īsi cep, lai paprika kļūtu nedaudz mīkstāka.
3. Pavirza dārzeņus uz pannas vienu pusi un brīvajā pusē apcep vistas gaļu (aptuveni 4-5 minūtes), to apmaisot. Pieber ķimenes, sarkanās paprikas pulveri, Kajēnas piparu pulveri, smalcinātus asos piparus, smalcinātu koriandru. Samaisa.
4. Pievieno kabaci un, maisot, cep vēl dažas minūtes. Visu samaisiet.
5. Pievieno nosusinātu kukurūzu un pupiņas. Maisot cep vēl dažas minūtes, līdz viss būs izsilis.
6. Pievieno tomātus, pieber sāli, piparus, sasmalcinātus sīpollokus. Nosedz pannu ar vāku un visu sautē 7-10 minūtes.
7. Visam pa virsu uzber rīvētu sieru un vēl dažas minūtes pasautē, līdz siers izkusīs.
Ļoti gardi, ja, pasniedzot ēdienu, uzber svaiga koriandra lapiņas un sīki sasmalcinātus svaigus asos piparus.

Lai labi garšo!
Foto: FRANKE
Uz augšu