-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Ābolu pīrāgs
Ja rudenīgā dienā sagribas ko gardu, tad šī ātri un viegli pagatavojamā kūka ir tieši tas :) Skābie aboli ar saldi krauksķigo biskvītu ir brīnišķīgi.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Nepieciešams
-
5 olas
-
1 glāze/s cukura
-
1 glāze/s miltu
-
6 skābi āboli
-
Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
40 min.
-
Nomizo un sagriež ābolus. Liek ar sviestu ietaukotā veidnē.
Vislabāk izmantot skābus ābolus.
-
Olas kārtīgi (līdz stingrām putām ) saputo ar cukuru.
Iesijā miltus, ar karoti iecilājot mīklā.
-
Mīklu pārlej pāri āboliem un liek cepties iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 180 grados.( vai atkarīgs no cepeškrasns es cepu 230 grados )
-
Pirmās 20 minūtes krāsni nevirina. Cep, līdz zeltaini brūns un kociņš neaplīp ar mīklu.
-
Var ēst gan siltu , gan atdzisušu.
Lai labi garšo !
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs