2. Dzeltenumiem pievieno cukuru, puto līdz gaisīgai masai,pievieno miltus.
3. Tad puto olu baltumus kurus pēc tam pievieno olu dzeltenumu masai. Iecilā olu baltumu.
4. Lej formā. Cep 180 grādos 15-20 minūtes.
5. Sagriež kārtās biskvītu.
6. Tad sāk veidot krēmu. Sviestu saputo gaisīgu. Vienā liek iebiezināto vārīto pienu (saputo visu), otrā iebiezināto pilpienu arī puto.
7. Nu var sākt dekorēt kūku. Pirmaja kārtā liek ievārijumu. Otrajā vienu no krēmiem. Pa malām kūku dekorē ar rīvētiem cepumiem. Kūkas viskārtu - tā ir tīra inprovizācija...ogas, krēmu, šokolādi, riekstus. Es klāt lieku smilkstērķšķu pulverīti. 😊😊😊💐