Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kabaču - kartupeļu zupa

Kabaču - kartupeļu zupa

FOTO: Ģirts

Iedvesma no ceļojumiem pa Āziju. Bildes patiesas nav, bet garša ir laba, ja riskēsiet pagatavot.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 3 vidēji kabači
  • 2 lieli ķiploki
  • 1 liels sarkanais sīpols
  • 2 vidēji lieli burkāni
  • 1 kg kartupeļu
  • 1 tējk. ķimeņu
  • 1 tējk. sinepju graudu
  • 1 ēd. k. zivju mērces
  • 3-4 ēd. k. eļļas
  • 1 čilli pipariņš
  • 1 šķipsna melno piparu
  • 1 tējk. sāls, pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Katliņā eļļu uzkarsē, pievieno sīpolus, ķiplokus, sasmalcinātus burkānus, ķimenes, čilli, sinepju graudiņus, piparus un apcep līdz sīpoli zeltaini un parādās aromāts.
  2. Kartupeļus sagriež kubiņos un kopā ar auktu ūdeni pievieno katliņā sagatavotajam maisījumam. Vāra līdz kartupeļi gandrīz gatavi.
  3. Kabačus sagriež gabaliņos, apslaka ar sojas mērci un zivju mērci, patur 5 minūtes un liek katliņā. Vāra līdz kartupeļi mīksti.
  4. Pasniedz ar baziliku, kindzu un piparmētru. Protams, latviskais krējums arī der.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķiršu tarte

Ķiršu tarte

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas