Sākums > Receptes > Zupas

Kabaču - kartupeļu zupa

2019. gada 26. septembris
Foto: Ģirts
Iedvesma no ceļojumiem pa Āziju. Bildes patiesas nav, bet garša ir laba, ja riskēsiet pagatavot.
Pagatavošana
30 min
1. Katliņā eļļu uzkarsē, pievieno sīpolus, ķiplokus, sasmalcinātus burkānus, ķimenes, čilli, sinepju graudiņus, piparus un apcep līdz sīpoli zeltaini un parādās aromāts.
2. Kartupeļus sagriež kubiņos un kopā ar auktu ūdeni pievieno katliņā sagatavotajam maisījumam. Vāra līdz kartupeļi gandrīz gatavi.
3. Kabačus sagriež gabaliņos, apslaka ar sojas mērci un zivju mērci, patur 5 minūtes un liek katliņā. Vāra līdz kartupeļi mīksti.
4. Pasniedz ar baziliku, kindzu un piparmētru. Protams, latviskais krējums arī der.
Uz augšu