Nūdeles amerikāņu gaumē

3 1

Sastāvdaļas

  • Smalkās nūdeles
  • Nedaudz eļļas apcepšanai
  • Garšvielas pēc garšas
  • Ūdenspāri palikušie gaļas produktu gabaliņi

Pagatavošana

1 min.
  1. Smalkās nūdeles uz pannas ar vāku apcep eļļa līdz zeltainai krāsai, pievieno garšvielas (Univ.garšv.mais., sasmalcināts buljona kubiņš u.t.t., uzlej verdošu ūdeni apmēram divus pirkstus virs nūdelēm, pievieno jebkurus gaļas produktus (desas, cīsiņu gabaliņus, konservus vai citu) un uzliek vāku. Pasautē, kamēr viss ūdens iesūcies nūdelēs (apm. 10-12 min.). Ēd ar kečupu, sieru vai krējumu. Ātri, viegli un var izmantot visus pāri palikušos gabaliņus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni