Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kabaču un vistas filejas sacepums ar tomātiem un sieru

2019. gada 31. jūlijs
Foto: Spoki.lv
Kabaču laika gardums. Smeķīgi!
Autors: Werkis2
Pagatavošana
60 min
1. Sālsūdenī nedaudz pavāra kabačus (10-18 cm gari mazie kabacēni).
Foto: Spoki.lv
2. Sagriež vistas fileju.
Foto: Spoki.lv
3. Sakuļ 5 olas ar saldo krējumu, sāli, melnajiem pipariem, dillēm un lociņiem.
Foto: Spoki.lv
4. Ņem kabacīšus, bišku pa daudz savarīju, tapēc cepot nedaudz atsuloja, bet tas netraucēja sacepumam turēties kopā. Var arī nevarīt kabačus, bet dažas šķirnes ir cietākas un cepot, neizcepas pietiekami mīkstas.
Foto: Spoki.lv
5. Liek edaudz siera virs kabačiem.
Foto: Spoki.lv
6. Pa virsu vistas fileja.
Foto: Spoki.lv
7. Saliek mazos tomātiņus un pārlej ar krējuma-olu masu.
8. Liek 200C grādos cepties un cep, kamēr paliek smuki zeltaini brūns.
Foto: Spoki.lv
9. Tā kā cepu stikla cepamtraukā, tad varu arī redzēt vai ir labi viss sacepies, bet pārāk ilgi nav jācep!

Labu apetīti!
Foto: Spoki.lv
Uz augšu