Kabaču un vistas filejas sacepums ar tomātiem un sieru

Kolekcijas: Fotorecepšu
Kabaču laika gardums. Smeķīgi!
Autors: Werkis2

Sastāvdaļas

  • Jaunie kabači vai cukīni
  • 5 olas
  • Vistas fileja
  • 200 ml saldā krējuma
  • Siers
  • Mazie tomātiņi
  • Dilles, lociņi
  • Sviests
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

60 min.
  1. Sālsūdenī nedaudz pavāra kabačus (10-18 cm gari mazie kabacēni).
    Sālsūdenī nedaudz pavāra kabačus (10-18 cm gari mazie kabacē...
  2. Sagriež vistas fileju.
    Sagriež vistas fileju.
  3. Sakuļ 5 olas ar saldo krējumu, sāli, melnajiem pipariem, dillēm un lociņiem.
    Sakuļ 5 olas ar saldo krējumu, sāli, melnajiem pipariem, dil...
  4. Ņem kabacīšus, bišku pa daudz savarīju, tapēc cepot nedaudz atsuloja, bet tas netraucēja sacepumam turēties kopā. Var arī nevarīt kabačus, bet dažas šķirnes ir cietākas un cepot, neizcepas pietiekami mīkstas.
    Ņem kabacīšus, bišku pa daudz savarīju, tapēc cepot nedaudz...
  5. Liek edaudz siera virs kabačiem.
    Liek edaudz siera virs kabačiem.
  6. Pa virsu vistas fileja.
    Pa virsu vistas fileja.
  7. Saliek mazos tomātiņus un pārlej ar krējuma-olu masu.
  8. Liek 200C grādos cepties un cep, kamēr paliek smuki zeltaini brūns.
    Liek 200C grādos cepties un cep, kamēr paliek smuki zeltaini...
  9. Tā kā cepu stikla cepamtraukā, tad varu arī redzēt vai ir labi viss sacepies, bet pārāk ilgi nav jācep!

    Labu apetīti!
    Tā kā cepu stikla cepamtraukā, tad varu arī redzēt vai ir la...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi