Zemnieku brokastis ar reņģēm

Sastāvdaļas

  • 1 kg ar mizu vārītu kartupeļu
  • 500 g žāvētu reņģu
  • 2 olas
  • 100 ml piena
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. bazilika

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomizo un sagriež salmiņos. No reņģēm paņem mīkstuma gabaliņus. Olu sakuļ ar pienu un pievieno garšvielas. Ietaukotā cepamajā veidnē liek kārtu kartupeļu, tad zivis, tad atlikušos kartupeļus. Pārlej ar olu maisījumu. Cep cepeškrāsnī 180 grādos 30 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi