Sacepums ar biezpienu

Ļoti sātīgs, aromātisks un viegli pagatavojams sacepums.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 8 kartupeļi
  • 300 g biezpiena
  • 100 g žāvētas gaļas
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • 4 olas
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. Krievijas sinepju
  • 1/2 tējk. maltu melno piparu
  • 1 tējk. sāls

Pagatavošana

50 min.
  1. Ņem vidējus kartupeļus, nomazgā un ar visu mizu izvāra mīkstus. Atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Sīpolu smalki sakapā. Žāvētu gaļu sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar sīpoliem.
  3. Trīs olas sakuļ ar dakšiņu un pēc tam samaisa kopā ar biezpienu, sāli, Krievijas sinepēm un pipariem.
  4. Veidni ietauko ar eļļu, un kārtām liek kartupeļus, biezpiena masu un sacepto gaļu ar sīpoliem.
  5. Vienu olu sakuļ kopā ar skābo krējumu un uzlej kārtojumam. Dažas kartupeļu šķēlītes var atstāt, ko izlikt kā rotājumu virspusē. Cep +180°c aptuveni 4-5 min.
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi