Ļoti sātīgs, aromātisks un viegli pagatavojams sacepums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
8kartupeļi
300gbiezpiena
100gžāvētas gaļas
3ēd. k.skābā krējuma
4olas
1sīpols
1tējk.Krievijas sinepju
1/2tējk.maltu melno piparu
1tējk.sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
50 min.
Ņem vidējus kartupeļus, nomazgā un ar visu mizu izvāra mīkstus. Atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs.
Sīpolu smalki sakapā. Žāvētu gaļu sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar sīpoliem.
Trīs olas sakuļ ar dakšiņu un pēc tam samaisa kopā ar biezpienu, sāli, Krievijas sinepēm un pipariem.
Veidni ietauko ar eļļu, un kārtām liek kartupeļus, biezpiena masu un sacepto gaļu ar sīpoliem.
Vienu olu sakuļ kopā ar skābo krējumu un uzlej kārtojumam. Dažas kartupeļu šķēlītes var atstāt, ko izlikt kā rotājumu virspusē. Cep +180°c aptuveni 4-5 min.
Labu apetīti!