Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Sacepums ar biezpienu

Sacepums ar biezpienu
Ļoti sātīgs, aromātisks un viegli pagatavojams sacepums.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 8 kartupeļi
  • 300 g biezpiena
  • 100 g žāvētas gaļas
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • 4 olas
  • 1 sīpols
  • 1 tējk. Krievijas sinepju
  • 1/2 tējk. maltu melno piparu
  • 1 tējk. sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Ņem vidējus kartupeļus, nomazgā un ar visu mizu izvāra mīkstus. Atdzesē, nomizo un sagriež šķēlītēs.
  2. Sīpolu smalki sakapā. Žāvētu gaļu sagriež mazos gabaliņos un apcep uz pannas kopā ar sīpoliem.
  3. Trīs olas sakuļ ar dakšiņu un pēc tam samaisa kopā ar biezpienu, sāli, Krievijas sinepēm un pipariem.
  4. Veidni ietauko ar eļļu, un kārtām liek kartupeļus, biezpiena masu un sacepto gaļu ar sīpoliem.
  5. Vienu olu sakuļ kopā ar skābo krējumu un uzlej kārtojumam. Dažas kartupeļu šķēlītes var atstāt, ko izlikt kā rotājumu virspusē. Cep +180°c aptuveni 4-5 min.
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Pamatēdieni

Jaunākās receptes