Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Grilēti pikantie vistas pusspārniņi ar saldo kartupeli

2019. gada 27. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Receptes autors Māris Žigats.
Foto: Gints Bāliņš/TVNET
Pagatavošana
80 min
1. Vistas pusspārniņus samaisa ar pikantu tomātu mērci. Kārtīgi samaisa. Ļauj iemarinēties.
Foto: Receptes.lv
2. Saldo kartupeli ar visu mizu sagriež ripiņās.
Foto: Receptes.lv
3. Pārlej ar olīveļļu.
Foto: Receptes.lv
4. Pārber ar dāsnu šķipsnu sāls. Visu samaisa.
Foto: Receptes.lv
5. Liek kartupeļu šķēles uz grila. Neaizmirst apgrozīt.
Foto: Receptes.lv
6. Tikmēr sasprauž spārniņus uz iesma.
Foto: Receptes.lv
7. Kad kartupeļi gatavi, ņem tos nost no grila.
Foto: Receptes.lv
8. Liek cepties gaļu.
Foto: Receptes.lv
9. Ik pēc laiciņa apgroza, lai vienmērīgi izcepas.
Foto: Receptes.lv
10. Kad gaļa gatava, kārto uz šķīvja pie kartupeļiem.
Foto: Receptes.lv
11. Papildina ar kādu svaigu dārzeni pēc saviem ieskatiem.
Foto: Receptes.lv
12. Pasniedz ar mērcēm pēc izvēles.

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu