Grilēti pikantie vistas pusspārniņi ar saldo kartupeli

Receptes autors Māris Žigats.
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Sastāvdaļas

  • Vistu spārniņi
  • Pikanta tomātu mērce
  • Saldais kartupelis
  • Eļļa
  • Sāls
  • Svaigi dārzeņi pasniegšanai
  • Mērces pēc izvēles pasniegšanai

Pagatavošana

80 min.
  1. Vistas pusspārniņus samaisa ar pikantu tomātu mērci. Kārtīgi samaisa. Ļauj iemarinēties.
    Vistas pusspārniņus samaisa ar pikantu tomātu mērci. Kārtīgi...
  2. Saldo kartupeli ar visu mizu sagriež ripiņās.
    Saldo kartupeli ar visu mizu sagriež ripiņās.
  3. Pārlej ar olīveļļu.
    Pārlej ar olīveļļu.
  4. Pārber ar dāsnu šķipsnu sāls. Visu samaisa.
    Pārber ar dāsnu šķipsnu sāls. Visu samaisa.
  5. Liek kartupeļu šķēles uz grila. Neaizmirst apgrozīt.
    Liek kartupeļu šķēles uz grila. Neaizmirst apgrozīt.
  6. Tikmēr sasprauž spārniņus uz iesma.
    Tikmēr sasprauž  spārniņus uz iesma.
  7. Kad kartupeļi gatavi, ņem tos nost no grila.
    Kad kartupeļi gatavi, ņem tos nost no grila.
  8. Liek cepties gaļu.
    Liek cepties gaļu.
  9. Ik pēc laiciņa apgroza, lai vienmērīgi izcepas.
    Ik pēc laiciņa apgroza, lai vienmērīgi izcepas.
  10. Kad gaļa gatava, kārto uz šķīvja pie kartupeļiem.
    Kad gaļa gatava, kārto uz šķīvja pie kartupeļiem.
  11. Papildina ar kādu svaigu dārzeni pēc saviem ieskatiem.
    Papildina ar kādu svaigu dārzeni pēc saviem ieskatiem.
  12. Pasniedz ar mērcēm pēc izvēles.

    Labu apetīti!
    Pasniedz ar mērcēm pēc izvēles.

Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi