-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Pamatēdieni
-
>
Liellopa karbonāde kadiķogās ar dārzeņiem
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Receptes autors: Mārtiņi no grupas "Indygo".
Foto: Gints Bāliņš/TVNET
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
- Gaļai:
-
Liellopa karbonāde
-
Kadiķogas
-
Sāls
-
Pipari
- Dārzeņiem:
-
Puķkāposts
-
Sviesta ķirbis
-
Kartupelis
-
Sēnes
-
Paprika
-
Burkāns
-
šalotes sīpoli
-
Ķiploks
-
Olīveļļa
-
Sāls, pipari
-
Citrona sula
-
Baltvīns
-
Sviests
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
50 min.
-
Sasmalcina kadiķogas, pievieno svaigi maltus piparus un sāli - nežēlojot.
-
Gaļu kārtīgi, no visām pusēm ierīvē ar sagatavoto garšvielu maisījumu.
-
Liek uz grila restēm nedaudz apsvilināties.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Gana smalki sagriež dārzeņus, pievieno arī sasmalcinātu ķiploku.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kārtīgi sajauc, pievieno garšvielas, olīveļļu un citrona sulu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Daļu dārzeņu liek uz folija (to nežēlo, jo no tā veidos tādu kā bļodu cepšanai).
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Virsū liek apsvilināto gaļas gabalu un atkal dārzeņus.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pievieno smeķim nedaudz vīna un sviesta.
-
Visu kārtīgi ietin un liek grilā uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm paciņu pagrozot.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Lai labi garšo!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs