Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa karbonāde kadiķogās ar dārzeņiem

2019. gada 19. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Receptes autors: Mārtiņi no grupas "Indygo".
Foto: Gints Bāliņš/TVNET
Pagatavošana
50 min
1. Sasmalcina kadiķogas, pievieno svaigi maltus piparus un sāli - nežēlojot.
2. Gaļu kārtīgi, no visām pusēm ierīvē ar sagatavoto garšvielu maisījumu.
3. Liek uz grila restēm nedaudz apsvilināties.
Foto: Receptes.lv
4. Gana smalki sagriež dārzeņus, pievieno arī sasmalcinātu ķiploku.
Foto: Receptes.lv
5. Kārtīgi sajauc, pievieno garšvielas, olīveļļu un citrona sulu.
Foto: Receptes.lv
6. Daļu dārzeņu liek uz folija (to nežēlo, jo no tā veidos tādu kā bļodu cepšanai).
Foto: Receptes.lv
7. Virsū liek apsvilināto gaļas gabalu un atkal dārzeņus.
Foto: Receptes.lv
8. Pievieno smeķim nedaudz vīna un sviesta.
9. Visu kārtīgi ietin un liek grilā uz 30 minūtēm, ik pēc 10 minūtēm paciņu pagrozot.
Foto: Receptes.lv
10. Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu