Senjorita

Sastāvdaļas

  • 2 vidēji greipfrūti
  • 200 g žāvētas vistas krūtiņas (var aizstāt ar vārītu vai grilētu fileju)
  • 200 g konservētas kukurūzas
  • 2 marinētas paprikas
  • 2 riņķi konservētu ananāsu
  • Mērcei
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • ½ citrona sula
  • 1 ēdamk. sinepju
  • 1 mazais čili pipars
  • Sāls, pipari pēc garšas
  • 3 tējk. magoņu

Pagatavošana

50 min.
  1. Vistas krūtiņai noņem ādu un sagriež nelielos kubiņos, greipfrūtu notīra un pēc iespējas noņem balto plēvīti, izņem sēklas, tad katru segmentu sagriež 3-4 gab., pievieno kubiņos sagrieztu ananāsu un strēmelēs sagrieztu papriku, kukurūzu un sīki sakapātu čili piparu, kam izņemtas sēklas. Samaisa visas mērces sastāvdaļas un pārlej salātiem. Visu kārtīgi samaisa un novieto aukstā vietā uz apm. ½ stundu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi