"muchacha"

Sastāvdaļas

  • 1 neliela Ķīnas kāpostu galviņa
  • Pa 1 greipfrūtam un apelsīnam
  • 1 konservēts ananāsa riņķītis
  • 150 g vārītas un notīrītas garneles + dekorēšanai
  • 10 vīnogas bez kauliņiem (vislabāk dāmu pirkstiņi)
  • 50 g attīrītu valriekstu
  • 1 ēdamk. olīveļļas un 1-2 tējk. vieglās sojas mērces (pēc garšas)
  • Mērcei
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 3 ēdamk. citrona sulas
  • 1 tējk. karijasāls un cukurs pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Greipfrūtus un apelsīnus notīra un pēc iespējas noņem balto plēvīti, izņem sēklas, tad katru segmentu sagriež 3-4 gab., ananāsu sagriež kubiņos. Kāpostus sašķērē un mazliet apcep eļļā un sojas mērcē, tad labi atdzesē un samaisa ar pārējās sastāvdaļām, izņemot garneles. Liek ½ no salātiem, tad garneles, kurām pārlej daļu mērces, tad atlikušo ½ salātu, ko pārlej ar atlikušo mērci. Dekorē ar garnelēm un vīnogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi