"muchacha"

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliela Ķīnas kāpostu galviņa
  • Pa 1 greipfrūtam un apelsīnam
  • 1 konservēts ananāsa riņķītis
  • 150 g vārītas un notīrītas garneles + dekorēšanai
  • 10 vīnogas bez kauliņiem (vislabāk dāmu pirkstiņi)
  • 50 g attīrītu valriekstu
  • 1 ēdamk. olīveļļas un 1-2 tējk. vieglās sojas mērces (pēc garšas)
  • Mērcei
  • 3 ēdamk. olīveļļas
  • 3 ēdamk. citrona sulas
  • 1 tējk. karijasāls un cukurs pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Greipfrūtus un apelsīnus notīra un pēc iespējas noņem balto plēvīti, izņem sēklas, tad katru segmentu sagriež 3-4 gab., ananāsu sagriež kubiņos. Kāpostus sašķērē un mazliet apcep eļļā un sojas mērcē, tad labi atdzesē un samaisa ar pārējās sastāvdaļām, izņemot garneles. Liek ½ no salātiem, tad garneles, kurām pārlej daļu mērces, tad atlikušo ½ salātu, ko pārlej ar atlikušo mērci. Dekorē ar garnelēm un vīnogām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti