Omlete franču gaumē

Galvenais, ka recepte vienkārša un ātri pagatavojama, kas papildinās jūsu brokastu galdu.

Sastāvdaļas

3 porcijas
  • 6 olas
  • Pētersīļa lapiņas
  • Sāls, pipari
  • 60 g sviesta

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakuļ ļoti kārtīgi ar dakšiņu olu dzeltenumus ar baltumiem.
  2. Pievieno klāt sāli un maltos piparus. Vēlreiz kārtīgi sakuļ, lai izkūst sāls.
  3. Pievieno smalki sagrieztas pētersīļu lapiņas un tās iemaisa olā.
  4. Uzkarsē pannu, ieliek tajā sviestu. Sviestu nevajag pārkarsēt, tam nav jāsprakšķ un jādūmo.
  5. Lej uz pannas sakultās olas.
    Lej uz pannas sakultās olas.
  6. Visu laiku to intensīvi maisa ar dakšiņu un vienlaicīgi pannu kustina turpu šurpu, lai olu nepievelk pie pannas.
  7. Kad ola ir praktiski savilkusies, to satin rullītī. Kā jūs satīsiet, tam nav nozīmes, vai tas būs viens vesels rullītis, vai tīsiet abas malas vienu otrai pretī,tas garšu neiespaidos. Tad kad omlete satīta, to vēl ieziež ar sviestu.
    Kad ola ir praktiski savilkusies, to satin rullītī. Kā jūs s...
  8. Atgādināšu tiem, kam negaršo tikko savilkusies ola. Pacep sarullēto omleti dažas minūtes ilgāk,lai viducis paliek cietāks. Tas ir labāks par jebko!
    Atgādināšu tiem, kam negaršo tikko savilkusies ola. Pacep sa...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi