Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Omlete franču gaumē

FOTO: Virtuve diviem

Galvenais, ka recepte vienkārša un ātri pagatavojama, kas papildinās jūsu brokastu galdu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • 6 olas
  • Pētersīļa lapiņas
  • Sāls, pipari
  • 60 g sviesta
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sakuļ ļoti kārtīgi ar dakšiņu olu dzeltenumus ar baltumiem.
  2. Pievieno klāt sāli un maltos piparus. Vēlreiz kārtīgi sakuļ, lai izkūst sāls.
  3. Pievieno smalki sagrieztas pētersīļu lapiņas un tās iemaisa olā.
  4. Uzkarsē pannu, ieliek tajā sviestu. Sviestu nevajag pārkarsēt, tam nav jāsprakšķ un jādūmo.
  5. Lej uz pannas sakultās olas.
    Lej uz pannas sakultās olas.

    FOTO: Virtuve diviem

  6. Visu laiku to intensīvi maisa ar dakšiņu un vienlaicīgi pannu kustina turpu šurpu, lai olu nepievelk pie pannas.
  7. Kad ola ir praktiski savilkusies, to satin rullītī. Kā jūs satīsiet, tam nav nozīmes, vai tas būs viens vesels rullītis, vai tīsiet abas malas vienu otrai pretī,tas garšu neiespaidos. Tad kad omlete satīta, to vēl ieziež ar sviestu.
    Kad ola ir praktiski savilkusies, to satin rullītī. Kā jūs s...

    FOTO: Virtuve diviem

  8. Atgādināšu tiem, kam negaršo tikko savilkusies ola. Pacep sarullēto omleti dažas minūtes ilgāk,lai viducis paliek cietāks. Tas ir labāks par jebko!
    Atgādināšu tiem, kam negaršo tikko savilkusies ola. Pacep sa...

    FOTO: Virtuve diviem

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Frikadeļu zupa ar zaļajiem zirnīšiem un puķkāpostiem

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas