Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zupa korejas gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 500 g liellopu gaļas
  • 1 paciņa rīsu
  • 400 g sēņu
  • 3 daiviņas ķiploka
  • 1 sīpols
  • 3 ēdamk. sviesta
  • 2 ēdamk. miltu
  • 4 ēdamk. sojas mērces
  • Sāls, cukurs un sarkanie pipari pēc garšas
  • 1 buljona (sēņu vai tomātu) kubiņš
  • 1 l ūdens2 ēdamk. pētersīļu zaļumu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Gaļu sagriež apm. 2x4 cm gabaliņos un samaisa ar sakapātiem ķiplokiem, sāli, cukuru pipariem, zaļumiem un sojas mērci, ļauj 1 stundu nostāvēties. Sēnes sagriež un apcep sviestā, tad pievieno mazliet ūdens un sautē apm. 10 min. Buljona kubiņu atšķaida karstā ūdenī. Sīki sagriež un mazliet apcep sīpolus. Katlā liek gaļu un sīpolus, visu pārlej ar buljonu un gatavo līdz gaļa ir gandrīz mīksta. 20 min. līdz gatavībai pievieno rīsus un 10 min. līdz gatavībai pievieno sēnes. Miltus atšķaida nelielā ūdens daudzumā un pievieno zupai.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaronu salāti ar vistu

Makaronu salāti ar vistu

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas