Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Zivju zupa austrumu gaumē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 400 g baltās zivs filejas
  • 1 sīpols
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • 5 krustnagliņas
  • 1 ēdamk. miltu
  • 2 čili piparu pākstis
  • 1 citrona sula
  • Pa ½ buntītei diļļu un kinzas
  • 1 lauru lapa
  • 2 daiviņas ķiplokusāls, pipari un timiāns pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolu nomizo un sadur tajā krustnagliņas, čili pipariem izņem sēklas. Uzvāra apm. 1-1 ½ l ūdens, pasāla un liek iekšā sīpolu, zaļumus un piparus – visu vāra uz nelielas uguns apm. 15 min, tad pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra vēl apm. 20 minūtes. Izņem sīpolu. Aukstā ūdenī atšķaida miltus un pievieno zupai. Visu sablenderē un pievieno sasmalcinātus ķiplokus. Pielej klāt citronu sulu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas