Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Rabarberu un zemeņu pīrāgs

FOTO: Depositphotos.com

Īpašā odziņa - mīklai pievienotais biezpiens.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Mīklai:
  • 200 g biezpiena (ne graudaina)
  • 3 glāze/s miltu
  • 1 glāze/s cukura
  • 200 g margarīna
  • 1 ola
  • 1/2 tējk. dzēstas sodas
  • Virskārtai:
  • 500-600 g rabarberu
  • 200 g zemeņu
  • 50 g ķirbju sēklu
  • Pārlējumam:
  • 250 g skābā krejuma
  • 100 g cukura
  • 4 olas
  • Vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Rabarberus notīra, sagriež un apber ar nelielu daudzumu cukura. Sagriež arī zemenes.
  2. Ja beizpiens graudains, izber caur sietu. Samaisa ar mīkstu margarīnu, pievieno olu.
  3. Iemaisa arī cukuru, izsijātus miltus un etiķī dzēstu sodu.
  4. Mīkla izveidojas patīkami mīksta.
  5. Sajauc visas sastāvdaļas pārlējumam. Maisa, līdz cukurs izkusis.
  6. Mīklu ar rokām izklāj ietaukotā cepešpannā, izveido arī maliņas.
  7. Uz mīklas vienmērīgi izklāj rabarberus un zemenes, uzber ķirbju sēklas.
  8. Pārlej ar krējuma maisījumu.
  9. Cep 180 grādos sakarsēta krāsī aptuveni 40 minūtes - gatavību pārbauda kā ierasts.

    Lai labi garšo!
    Cep 180 grādos sakarsēta krāsī aptuveni 40 minūtes - gatavīb...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA