Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Rabarberu un zemeņu pīrāgs

2019. gada 13. maijs
Foto: Depositphotos.com
Īpašā odziņa - mīklai pievienotais biezpiens.
Pagatavošana
70 min
1. Rabarberus notīra, sagriež un apber ar nelielu daudzumu cukura. Sagriež arī zemenes.
2. Ja beizpiens graudains, izber caur sietu. Samaisa ar mīkstu margarīnu, pievieno olu.
3. Iemaisa arī cukuru, izsijātus miltus un etiķī dzēstu sodu.
4. Mīkla izveidojas patīkami mīksta.
5. Sajauc visas sastāvdaļas pārlējumam. Maisa, līdz cukurs izkusis.
6. Mīklu ar rokām izklāj ietaukotā cepešpannā, izveido arī maliņas.
7. Uz mīklas vienmērīgi izklāj rabarberus un zemenes, uzber ķirbju sēklas.
8. Pārlej ar krējuma maisījumu.
9. Cep 180 grādos sakarsēta krāsī aptuveni 40 minūtes - gatavību pārbauda kā ierasts.

Lai labi garšo!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu