Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zemeņu plātsmaize

FOTO: Veronika Levša

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g zemeņu
  • 1 glāze/s cukura
  • 2 glāze/s ,iltu
  • 3 olas
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 glāze/s kefīra
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Miltus izsijā bļodā. Pievieno kefīru, cukuru 2 olas, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Sajauc, liek nostāvēties.
  2. Atsevišķā traukā sakuļ 1 olu ar skābo krējumu un 1 ēdamkaroti cukura.
  3. Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa zemenes, pārlej sakulto olu ar krējumu un pārkaisa ar kanēli.
    Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa zemenes, pārlej sakulto olu...

    FOTO: Veronika Levša

  4. Cep 220 grādos 30 minūtes. 

    Lai labi garšo!
    Cep 220 grādos 30 minūtes. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas