Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zemeņu plātsmaize

FOTO: Veronika Levša

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g zemeņu
  • 1 glāze/s cukura
  • 2 glāze/s ,iltu
  • 3 olas
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 glāze/s kefīra
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Miltus izsijā bļodā. Pievieno kefīru, cukuru 2 olas, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Sajauc, liek nostāvēties.
  2. Atsevišķā traukā sakuļ 1 olu ar skābo krējumu un 1 ēdamkaroti cukura.
  3. Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa zemenes, pārlej sakulto olu ar krējumu un pārkaisa ar kanēli.
    Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa zemenes, pārlej sakulto olu...

    FOTO: Veronika Levša

  4. Cep 220 grādos 30 minūtes. 

    Lai labi garšo!
    Cep 220 grādos 30 minūtes. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas