Zemeņu plātsmaize

Sastāvdaļas

  • 150 g zemeņu
  • 1 glāze/s cukura
  • 2 glāze/s ,iltu
  • 3 olas
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 glāze/s kefīra
  • 3 ēd. k. skābā krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

50 min.
  1. Miltus izsijā bļodā. Pievieno kefīru, cukuru 2 olas, cepamo pulveri un vaniļas cukuru. Sajauc, liek nostāvēties.
  2. Atsevišķā traukā sakuļ 1 olu ar skābo krējumu un 1 ēdamkaroti cukura.
  3. Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa zemenes, pārlej sakulto olu ar krējumu un pārkaisa ar kanēli.
    Mīklu uzlej uz pannas, pārkaisa zemenes, pārlej sakulto olu...
  4. Cep 220 grādos 30 minūtes. 

    Lai labi garšo!
    Cep 220 grādos 30 minūtes. 

Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi