Marinētas redīsu šķēlītes

Marinētas redīsu šķēlītes
Foto: Depositphotos.com
Šiem redīsiņiem nav nepieciešama ilga marinēšana un tie būs kā lielisks garnējums daudziem siltajiem ēdieniem, uzkodām un salātiem.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 15-20 vidēji redīsi
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • 1 ēd. k. sāls
  • 100 ml ābolu etiķa
  • 50 ml ūdens

Pagatavošana

50 min.
  1. Redīsus atbrīvo no lapām, nomazgā un sagriež šķēlītēs.
  2. Apber redīsus ar sāli un cukuru, samaisa un ļauj 20 minūtes nostāvēties.
  3. Katliņā uzsilda etiķi kopā ar ūdeni.
  4. Lej pāri redīsie, maisa, līdz izkusis sāls un cukurs.
    Atstāj, līdz atdziest.

    Lai labi garšo!
    Lej pāri redīsie, maisa, līdz izkusis sāls un cukurs. 
Atst...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi