Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Marinētas redīsu šķēlītes

FOTO: Depositphotos.com

Šiem redīsiņiem nav nepieciešama ilga marinēšana un tie būs kā lielisks garnējums daudziem siltajiem ēdieniem, uzkodām un salātiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 15-20 vidēji redīsi
  • 1 ēd. k. brūnā cukura
  • 1 ēd. k. sāls
  • 100 ml ābolu etiķa
  • 50 ml ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Redīsus atbrīvo no lapām, nomazgā un sagriež šķēlītēs.
  2. Apber redīsus ar sāli un cukuru, samaisa un ļauj 20 minūtes nostāvēties.
  3. Katliņā uzsilda etiķi kopā ar ūdeni.
  4. Lej pāri redīsie, maisa, līdz izkusis sāls un cukurs.
    Atstāj, līdz atdziest.

    Lai labi garšo!
    Lej pāri redīsie, maisa, līdz izkusis sāls un cukurs. 
Atst...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Apgrieztais ābolu pīrāgs

Apgrieztais ābolu pīrāgs

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas