Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Krāsnī cepti redīsi

FOTO: Depositphotos.com

Redīsus var ne tikai baudīt svaigus, bet arī cept!
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 450 g redīsu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Sezama sēklas
  • Svaigi pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzkrasē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Atbrīvo redīsus no lapām un saknes astītes, nomazgā un sagriez uz pusēm, četras daļās - atkarībā no izmēra.
  3. Liec uz cepamās plāts, pārlej ar olīveļļu un smaisi, lai eļļa tiek visiem.
  4. Cep 20 minūtes vai līdz redzi brūnumiņu.
    Ņem ārā no krāsns, uzber sāli. Var pievienot sezama sēklas un svaigus pētersīļus.

    Lai labi garšo!
    Cep 20 minūtes vai līdz redzi brūnumiņu.
Ņem ārā no krāsns,...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas