Krāsnī cepti redīsi

Krāsnī cepti redīsi
Foto: Depositphotos.com
Redīsus var ne tikai baudīt svaigus, bet arī cept!

Sastāvdaļas

  • 450 g redīsu
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • Sāls
  • Sezama sēklas
  • Svaigi pētersīļi

Pagatavošana

20 min.
  1. Uzkrasē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
  2. Atbrīvo redīsus no lapām un saknes astītes, nomazgā un sagriez uz pusēm, četras daļās - atkarībā no izmēra.
  3. Liec uz cepamās plāts, pārlej ar olīveļļu un smaisi, lai eļļa tiek visiem.
  4. Cep 20 minūtes vai līdz redzi brūnumiņu.
    Ņem ārā no krāsns, uzber sāli. Var pievienot sezama sēklas un svaigus pētersīļus.

    Lai labi garšo!
    Cep 20 minūtes vai līdz redzi brūnumiņu.
Ņem ārā no krāsns,...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi