Banoffi torte

Kolekcijas: Fotorecepšu
Īsts gardums. Pagatavošana nav sarežģīta un rezultāts priecēs.
Receptes autore: Tamāra Kļauza

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 125 g sviesta
  • 250 g sasmalcinātu cepumu (izmantoju “Digestive” )
  • Pildījumam:
  • 425 g kondensētā piena
  • 175 g sviesta
  • 175 g cukura
  • Garnēšanai:
  • 200 ml saldā krējuma, ko saputo
  • 2-3 banāni šķēlēs
  • 1-2 ēd. k. citrona sulas
  • 25 g šokolādes skaidiņas

Pagatavošana

720 min.
  1. Izkausēt katliņā sviestu un sajauc ar saberztiem cepumiem.
  2. Iegūto masu liek apaļā plātī (20 – 23 cm diametrā) ar noņemamām malām, piespiežot visu labi pie pamata. Tad ieliek ledusskapī.
    Iegūto masu liek apaļā plātī (20 – 23 cm diametrā) ar noņema...
  3. Pildījumam izkausē sviestu ar cukuru uz mērenas liesmas.
  4. Visu lēni maisa un tad pievieno kondensēto pienu.
    Visu lēni maisa un tad pievieno kondensēto pienu.
  5. Ļauj uzsist burbuli un tad vāra uz lēnas liesmas vismaz 5 minūtes, līdz krēms sāk veidoties karameles krāsā. Neaizmirst maisīt!
  6. Iegūto masu uzlej uz cepumu pamatnes iekš plāts un ļaut visam sastingt ledusskapī.
    Iegūto masu uzlej uz cepumu pamatnes iekš plāts un ļaut visa...
  7. Sagriezto banānu aplej ar citrona sulu. Lielāko daļu šo šķēlīšu liek uz saldā virsmas.
    Sagriezto banānu aplej ar citrona sulu. Lielāko daļu šo šķēl...
  8. Tad visu dekorē ar putukrējumu un pa vidu vēl banānus, tad šokolādes skaidiņas.

    Lai labi garšo!
    Tad visu dekorē ar putukrējumu un pa vidu vēl banānus, tad š...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize