Trusis ķiploku marinādē

Kolekcijas: Grila ēdienu
Trusi grilēju pirmo reizi un man bija mazliet bail. Un pirmo reizi, laikam, mazliet arī žēl. Tāpēc šoreiz saucu palīgā tēti un pa abiem mums sanāca.
Paldies par recepti Rojam no bloga Pipars.lv.

Sastāvdaļas

  • 1 trusis
  • 6 daiviņa/s ķiploka
  • 2 ēd. k. kaltēti zaļumu (dilles, pētersīļi, selerijas)
  • 1/2 citrona
  • 4 ēd. k. olīveļļas
  • Pipari

Pagatavošana

160 min.
  1. Eļļu sajauc ar sasmalcinātiem ķiplokiem.
  2. Trusi pārliek uz darba virsmas un iesmērē (gan no ārpuses, gan no iekšpuses) ar ķiploku eļļu, pārkaisa ar garšvielām un svaigi maltiem pipariem.
  3. Vēderā saliek citrona šķēles. Atstāj marinēties uz 2 stundām.
  4. Grilu uzkarsē līdz 180 grādiem.
  5. Liek trusi uz restēm un grilē līdz gatavībai. Trusi ik pa brīdim apgriež un apsmērē ar ķiploku eļļu.
    Pasniedz ar dārzeņiem.

    Labu apetīti!
    Liek trusi uz restēm un grilē līdz gatavībai. Trusi ik pa br...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi