Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Pārslu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 150 g šokolādes
  • 150 g kukurūzas pārslu
  • 250 g saldā krējuma
  • 100 g cukura
  • 1 citrons
  • 12 g želantīna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu un šokolādi izkausē, sajuac kopā ar pārslām. Ar tējkaroti veido mazas piciņas, lai beigās var torti noformēt. Masu liek apaļā veidnē un pēc tam ledusskapī. Saldo krējumu ar cukuru saputo, sajauc ar biezpienu, pierīvē citrona miziņu, ja vajag, pievieno želatīnu, liek virsū pārslu masai. Pēc tam ieliek ledusskapī. Pēc pusstundas ņem ārā un rotā ar mazajām piciņām.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas