Pārslu torte

Sastāvdaļas

  • 100 g sviesta
  • 150 g šokolādes
  • 150 g kukurūzas pārslu
  • 250 g saldā krējuma
  • 100 g cukura
  • 1 citrons
  • 12 g želantīna

Pagatavošana

20 min.
  1. Sviestu un šokolādi izkausē, sajuac kopā ar pārslām. Ar tējkaroti veido mazas piciņas, lai beigās var torti noformēt. Masu liek apaļā veidnē un pēc tam ledusskapī. Saldo krējumu ar cukuru saputo, sajauc ar biezpienu, pierīvē citrona miziņu, ja vajag, pievieno želatīnu, liek virsū pārslu masai. Pēc tam ieliek ledusskapī. Pēc pusstundas ņem ārā un rotā ar mazajām piciņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi