Mascarpone un "Džiugas Delicate" siera uzpūtenis ar cepumiem

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 400 g Mascarpone siera
  • 4 olu dzeltenumi
  • 2 olu baltumi
  • 200 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • 16 "Savoiardi" cepumi
  • 220 g cukura
  • 500 ml mandeļu sīrupa
  • Mandeļu lapiņas

Pagatavošana

40 min.
  1. Mikserī ievieto olu dzeltenumus un cukuru. Sakuļ līdz irdenai masai.
  2. Pēc tam pievieno Mascarpone sieru un atkal sakuļ.
  3. Pievienot rīvētu sieru un atkal visas sastāvdaļas sakuļ.
  4. Olu baltumus ar šķipsnu sāls sakuļ līdz blīvai, stingrai konsistencei. Pievieno siera masai un rūpīgi samaisa.
  5. Pēc tam cepumus izmērcē sagatavotā mandeļu sīrupā (500 ml karsta ūdens samaisa ar 40 ml mandeļu koncentrātu un atdzesē).
  6. Izmērcētos cepumus izkārto uz šķīvja pa 2, uz tiem uzklāj krēmu un šķērsām uzliek nākamos 2 cepums. Virsū uz tiem uzklāj krēmu. Izrotā ar mandeļu lapiņām.

    Lai labi garšo!
    Izmērcētos cepumus izkārto uz šķīvja pa 2, uz tiem uzklāj kr...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi