Lasis ar "Džiugas Mild" siera, diļļu, medus un sinepju mērci

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

  • 150 g laša filejas
  • 50 g rīvēta "Džiugas Mild" siera (nogatavināts 12 mēn.)
  • 50 ml krējuma (36%)
  • 1 tējk. medus
  • 1 tējk. sinepju
  • 1/4 buntīte fenheļa

Pagatavošana

25 min.
  1. Laša fileju apsāla un apkaisa ar sasmalcinātu fenheli.
  2. Cep aptuveni 15 minūtes līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.
  3. Vienlaicīgi pagatavo mērci. Pannā ielej krējumu, pievieno rīvētu sieru, medu, sinepes un sasmalcinātu fenheli. Pasāla.
  4. Tvaicē, līdz mērce sabiezē.
    Lasi novieto uz šķīvja un aplej ar mērci. Dekorē ar fenheļa zariņu.

    Labu apetīti!
    Tvaicē, līdz mērce sabiezē. 
Lasi novieto uz šķīvja un aple...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni