Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lasis ar "Džiugas Mild" siera, diļļu, medus un sinepju mērci

Lasis ar "Džiugas Mild" siera, diļļu, medus un sinepju mērci

FOTO: Džiugas receptes

Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g laša filejas
  • 50 g rīvēta "Džiugas Mild" siera (nogatavināts 12 mēn.)
  • 50 ml krējuma (36%)
  • 1 tējk. medus
  • 1 tējk. sinepju
  • 1/4 buntīte fenheļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Laša fileju apsāla un apkaisa ar sasmalcinātu fenheli.
  2. Cep aptuveni 15 minūtes līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī.
  3. Vienlaicīgi pagatavo mērci. Pannā ielej krējumu, pievieno rīvētu sieru, medu, sinepes un sasmalcinātu fenheli. Pasāla.
  4. Tvaicē, līdz mērce sabiezē.
    Lasi novieto uz šķīvja un aplej ar mērci. Dekorē ar fenheļa zariņu.

    Labu apetīti!
    Tvaicē, līdz mērce sabiezē. 
Lasi novieto uz šķīvja un aple...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas