Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklažānu frikadeles ar "Džiugas Delicate" sieru

2019. gada 1. aprīlis
Foto: Džiugas receptes
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
40 min
1. Baklažānu sagriež kubiciņos, pasāla un pagaida vairākas minūtes, līdz no tā izdalās liekais ūdens.
2. Pannā uzkarsē eļļu un 2 minūtes cep baklažānu. Izņemot no pannas, atdzesē un sasmalcina.
3. Tāpat sasmalcina ķiploku un pēteresīļu lapiņas.
4. Baklažānu samaisa ar ķiploku, pētersīļu lapiņām, rīvētu sieru, rīvētu baltmaizi un olas dzeltenumu. Pasāla un sagatavo viendabīgu masu.
5. Izveido valrieksta izmēra frikadeles.
6. Uz cepamās pannas uzklāj cepamo papīru uz kura saliek baklažāna frikadeles.
7. Cep aptuveni 20 minūtes sakarsētā krāsnī 190 °C grādos.

Lai labi garšo!
Foto: Džiugas receptes
Uz augšu