Baklažānu frikadeles ar "Džiugas Delicate" sieru

Kolekcijas: Veģetārās
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • 1 liels baklažāns
  • 100 g rīvētas baltmaizes
  • 100 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 50 ml Extra Virgin olīveļļas
  • 1/2 šķipsna/s pētersīļu lapu

Pagatavošana

40 min.
  1. Baklažānu sagriež kubiciņos, pasāla un pagaida vairākas minūtes, līdz no tā izdalās liekais ūdens.
  2. Pannā uzkarsē eļļu un 2 minūtes cep baklažānu. Izņemot no pannas, atdzesē un sasmalcina.
  3. Tāpat sasmalcina ķiploku un pēteresīļu lapiņas.
  4. Baklažānu samaisa ar ķiploku, pētersīļu lapiņām, rīvētu sieru, rīvētu baltmaizi un olas dzeltenumu. Pasāla un sagatavo viendabīgu masu.
  5. Izveido valrieksta izmēra frikadeles.
  6. Uz cepamās pannas uzklāj cepamo papīru uz kura saliek baklažāna frikadeles.
  7. Cep aptuveni 20 minūtes sakarsētā krāsnī 190 °C grādos.

    Lai labi garšo!
    Cep aptuveni 20 minūtes sakarsētā krāsnī 190 °C grādos.

L...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi