Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Baklažānu frikadeles ar "Džiugas Delicate" sieru

Baklažānu frikadeles ar "Džiugas Delicate" sieru

FOTO: Džiugas receptes

Kolekcijas: Veģetārās
Recepti sagatavoja Džiugas
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 1 liels baklažāns
  • 100 g rīvētas baltmaizes
  • 100 g rīvēta "Džiugas Delicate" siera (nogatavināts 24 mēn.)
  • 1 olas dzeltenums
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 50 ml Extra Virgin olīveļļas
  • 1/2 šķipsna/s pētersīļu lapu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Baklažānu sagriež kubiciņos, pasāla un pagaida vairākas minūtes, līdz no tā izdalās liekais ūdens.
  2. Pannā uzkarsē eļļu un 2 minūtes cep baklažānu. Izņemot no pannas, atdzesē un sasmalcina.
  3. Tāpat sasmalcina ķiploku un pēteresīļu lapiņas.
  4. Baklažānu samaisa ar ķiploku, pētersīļu lapiņām, rīvētu sieru, rīvētu baltmaizi un olas dzeltenumu. Pasāla un sagatavo viendabīgu masu.
  5. Izveido valrieksta izmēra frikadeles.
  6. Uz cepamās pannas uzklāj cepamo papīru uz kura saliek baklažāna frikadeles.
  7. Cep aptuveni 20 minūtes sakarsētā krāsnī 190 °C grādos.

    Lai labi garšo!
    Cep aptuveni 20 minūtes sakarsētā krāsnī 190 °C grādos.

L...

    FOTO: Džiugas receptes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaļas sautējums zviedru gaumē

Gaļas sautējums zviedru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas